Выезд, Замер,
Смета - Бесплатно

 


Меблі із слябів

Меблі із слябівЗараз в заміських будинках або у великих квартирах все частіше можна побачити меблі з слябів. Красиві обідні столи, настінні декорації з слябів або спальні ліжка – все це можна за бажанням власника будинку декорувати в цьому незвичайному стилі. Такі меблі нагадують старовинні часи, коли всі меблі виготовлялися теслями тільки з натурального дерева і служили довгі роки.

Компанія «Атлант-Буд» запрошує Вас розглянути варіанти меблів з слябів. Меблі, виконані в такому стилі, будуть відрізнятися від всієї салонних і дорогих меблів своєю натуральністю і простотою.


Деревні сляби – це широкі зрізи стовбура дерева по вертикалі або по горизонталі. Розрізавши таким чином стовбур цінного дерева, можна побачити незвичайний малюнок, який є найголовнішим для меблів з слябів. Такі зрізи обробляються і на них наноситься лак. З широкого масиву слябів можна зробити хороший стіл, з зрізів поменше - стільці або маленькі столики.

Вся принадність меблів з слябів полягає в тому, що при обробці дерева воно не втрачає свій природний колір, форму і фактуру. Тому Ваші меблі будуть виглядати незвично і навіть казково. Дерев'яний зріз має різноманітні форми (опуклі, нерівні або з горбками). Це додасть особливий відтінок і ефект Вашим меблям.

Меблі з слябів відрізняються збереженням своїх природних форм і якостей. Іноді на слябі можна побачити кору або тріщинки. Вони спеціально не обробляються, адже стиль цих меблів носить натуральний характер. Сидячи за столом з слябів, Ви відчуєте себе ближче до природи. Усім Вашим гостям неодмінно захочеться сісти за таким столом або провести рукою по такій лавці. Такі меблі привернуть увагу будь-кого, адже таке незвичайне оформлення не скрізь можна зустріти.

Ви бажаєте привнести в Ваш будинок особливу родзинку? Ви любитель натурального дерева?

Компанія «Атлант-Буд» займається виробництвом меблів з слябів, тому поспішіть зробити Ваше замовлення у нас. Ми зробимо Вашу спальню, передпокій або вітальню надзвичайно красивою і загадковою!