Выезд, Замер,
Смета - Бесплатно

 


Ремонт квартири з нуля в новобудові

Ремонт квартири з нуля в новобудовіДалеко не кожен готовий братися самостійно за комплексний ремонт квартири з нуля в новобудові. Багато жителів Києва купують квартири ще на етапі будівництва, готують житло до заселення і лише тоді перепродують, так як мало хто може дозволити собі заселитися в бетонну коробку відразу. Також слід враховувати, що після здачі в експлуатацію, весь будинок починає видавати гучні звуки ремонту у всіх квартирах, що непросто витримати в порожній квартирі. Однак якщо Ви вирішили, що комфорт коштує великої уваги і на початковому етапі облаштування житла повинні працювати професіонали, наша компанія рада вийти назустріч новому клієнтові.

Наша бригада надає різноманітні послуги в рамках ремонту квартир, як з нуля в новобудовах, так і косметичні ремонти. За довгі роки практики ми навчилися працювати з клієнтами особисто, складати план швидкої роботи, шукати різноманітні матеріали для бюджетного рішення практичних проблем. На сьогоднішній день наші численні клієнти представляють різні групи людей за рівнем достатку, з різними пріоритетами та інтересами. Ви можете не боятися здійснити сміливі ідеї, щоб створити затишний куточок в квартирі в рамках ремонту з нуля в новобудові. Зверніть увагу на різноманітність послуг, які ми готові запропонувати Вам. Крім VIP-класу Ви можете замовити косметичний ремонт - оновлення дизайну і деяких окремих деталей в кімнаті. Якщо Ви зацікавлені в дійсно якісних послугах, то звернення до нас дає Вам впевненість у виконанні проекту, чітко обумовлені терміни робіт, попередній дизайн проект, докладний кошторис з урахуванням всіх дрібних деталей, демонтаж будівельного сміття і вибір сантехніки і меблів разом з Вами. На ремонти в новобудовах в квартирах з нуля ми даємо гарантію на 12 місяців.

Радимо вам зв'язатися з менеджером компанії, щоб наш фахівець зміг виїхати на безкоштовний вимір. Це дозволить нам розрахувати попередню вартість на ремонт квартири з нуля в новобудові. Ми надамо всю інформацію про виконану роботу в паперовому вигляді, щоб Ви були впевнені, що якісний ремонт не зобов'язаний бути дорогим.


Телефонуйте нам за номером, який вказаний на сайті компанії, щоб отримати відповіді на всі Ваші питання. Також не забудьте ознайомитися з особливостями і специфікою різного типу ремонтів в квартирах - в новобудовах з нуля, VIP і косметичних.